Autor fotografije: 
Sudža Band Live
Konkurs za maskotu restorana Bagdala
Subota, 09. Januar 2021.

Pozivaju se sva zainteresovana lica da učestvuju na Konkursu za izradu idejnog rešenja izgleda maskote restorana Bagdala.

Pobedničko rešenje treba da bude namenski kreirano za potrebe konkursa, da ispunjava profesionalne standarde dizajna, na visokom likovnom i estetskom nivou i da bude primenljivo na svim savremenim sredstvima vizuelne komunikacije.

Kao jedan od najvažnijih elemenata identiteta restorana Bagdala, maskota treba da doprinese povećanju vidljivosti i popularizaciji ovog ugostiteljskog objekta u medijima i široj javnosti. Zvanična maskota će imati značajnu ulogu u svim promotivnim aktivnostima, kao i na događajima koji se organizuju na samom prostoru restorana Bagdala i shodno tome trebalo bi da na originalan i vizuelno interesantan način predstavlja: 

- lisac i lisica
ili
- elegantno popunjenog kuvara

Idejno rešenje maskote dostaviti u formi crteža u boji – projekcija koja obuhvata celu figuru. Crtež može biti izrađen ručno ili na kompjuteru u bilo kojoj tehnici. Uz idejno rešenje izgleda maskote dostaviti i predlog imena (naziva) maskote koje će svojim smislom podsećati na maskotu.

Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna i fizička lica.

Organizator konkursa restoran Bagdala, Kruševac.

Trajanje konkursa je predviđeno od 30. 11. 2020. do 28. 02. 2021. godine.

Žiri za ocenu i odabir radova biće sastavljen od članova menadžmenta restorana Bagdala.

Rešenje mora biti orginalno delo autora i ne sme sadržavati delove nijednog drugog autorskog dela.

Podaci o autoru moraju sadržati: ime i prezime, imejl adresu, broj telefona i kratku biografiju.

Predajom rada učesnici prihvataju sve uslove konkursa. Komisija zadržava pravo da od autora čiji je rad izabran traži doradu ili izmene pojedinih elemenata idejnog predloga maskote, što je autor obavezan da prihvati, osim u slučaju da izmena menja karakter njegovog predloga.

Autor čiji predlog idejnog rešenja bude izabran i nagrađen saglasan je sa prenosom svih autorskih prava i potraživanja po osnovu svog rada na restoran Bagdala.

Dokumenta i radove slati na imejl adresu: office@restoranbagdala.com

Autor pobedničkog rešenja kao naknadu za svoj rad, nakon finalne odluke žirija i usaglašavanja tehničkih specifikacija, dobija produženi vikend (za dve osobe) u elitnom Jastrebac Lake Resort-u uz obilazak Bagdale i uživanje u gastronomskim specijalitetima restorana Bagdala.

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E