O restoranu "Bagdala"

Bagdala je legendarno brdo poviše slavne kruševačke čaršije, a njegovo ime, prevedeno sa turskog, dovoljno govori o samoj poziciji na kojoj se nalazi – „Božanski pogled“.

Na sred tog najlepšeg dela Kruševca, u šumovitoj oazi iznad grada, „ugnezdio“ se, pre više od četiri decenije, ponos rasinskog ugostiteljstva  –  Restoran Bagdala. Od 2016. godine sveže „umiven“, pod budnim okom arhitekte Lili Jovančević, danas objekat raspolaže - zatvorenom salom sa 150 i baštama sa više od 200 mesta. Naše radno vreme je od 10:00 do 23:00.

Uz profesionalnu i diskretnu uslugu kao i vrhunsku kuhinju, koja se, pre svega, bazira na mediteranskoj i tradicionalnoj domaćoj hrani, uz najbolja vina, restoran nudi prvoklasan prostor za održavanje: konferencija, team building-a, poslovnih ručkova i večera, proslava firmi, biznis treninga, ekskurzija, seminara, kao i svadbi, krštenja, novogodišnjih zabava, matura, rođendana…

Parking za goste restorana je obezbeđen.

Za sve dodatne informacije i dogovore, molimo Vas da nas kontaktirate putem telefona +381 37 201 510 ili klikom na sledeće linkove Rezervacija i Kontakt.

Sve dodatne informacije i kontakte možete ostvarini i preko naše facebook stranice: www.facebook.com/restoranbagdalakrusevac

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E