Novi „kutak“ na Bagdali
Sreda, 29. Jun 2022.

Rotari klub i Gradska uprava, uz pomoć Javnog komunalnog preduzeća, uredili su deo parka Bagdala, čime su obogatili sadržaj mesta na koje sugrađani rado dolaze, pogotovu tokom vrelih letnjih meseci.

Nove klupe, šahovski sto, uređena bašta sa cvećem, novi je kutak u parku Bagdala, u kome će moći da se druže i uživaju sve generacije Kruševljana.

Veliku zahvalnost dugujemo Rotari klubu Kruševac koji je donirao 500.000 dinara. Uz našu donaciju i vredne ruke Javnog komunalnog preduzeća, uspeli smo da ovu površinu na Bagdali privedemo lepšoj nameni i da napravimo jednu malu oazu koju će koristiti svi naši sugrađani – izjavio je Aleksandar Jovanović, zamenik gradonačelnice.

On je podsetio da ovo nije prvi put da Rotari klub ispunjava pokazuje društvenu odgovornost, te je pozvao i ostala udruženja na ovakav vid saradnje.

Rotari klub ove godine slavi 20 godina postojanja.

Uvek smo se trudili da budemo na usluzi našim građanima. Pored naših tradicionalnih akcija želeli smo da ovu godinu, kada slavimo 20 godina postojanja, obeležimo ovakvim projektom. Uvek smo na raspolaganju gradu, sa željom da pomognemo našim sugrađanima, a i da nama učinimo zadovoljstvo nekim novim projektom – kazao je Dejan Debeljaković, predsednik Rotari kluba.

M. Simić

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E