Radno vreme u zatvorenom - do 23:00
Četvrtak, 22. Oktobar 2020.

U petak, 2. oktobra, održana je telefonska 21. vanredna sednica gradskog Štaba za vanredne situacije grada Kruševca  na kojoj su doneti zaključci u skladu sa epidemiološkom situacijom na teritoriji grada Kruševca.

Odlukom Vlade Republike Srbije u vezi sprečavanja širenja korona virusa, od 28.09.2020. godine koja je doneta na osnovu Odluke Republičkog Kriznog štaba od 28.09.2020. godine, doneti su sledeći zaključci:

1. U skladu sa epidemiološkom situacijom na teritoriji grada Kruševca i predstojećim vremenskim uslovima, vrši se usklađivanje radnog vremena. Ograničiti rad trgovačkih i ugostiteljskih objekata zatvorenog prostora (tržni centri, marketi, kafići, barovi, restorani, hoteli-hotelski restorani, kladionice koje pružaju ugostiteljske usluge i svi ostali zatvoreni objekti) na teritoriji grada Kruševca. Nalaže se gore navedenim objektima da radno vreme prilagode po sledećoj dinamici: 

- radno vreme u zatvorenim objektima je do 23:00,

- dok će rad u otvorenim prostorima - baštama biti ograničen do 01:00 uz striktno poštovanje svih epidemioloških-sanitarnih mera propisanih Uredbom o merama za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti COVID-19 koju je donela Vlade Republike Srbije. Donešeni zaključak stupa na snagu od četvrtka 01.10.2020. godine.

2. Striktno poštovanje epidemioloških mera u javnom prevozu, zatvorenom prostoru, javnim, kulturnim zdravstvenim, socijalnim i školskim  ustanovama, koje propisuju nadležni organi a uz nadzor nadležnih gradskih i republičkih inspekcijskih organa.

3. Nastaviti sa pojačanim inspekcijskim nadzorom Komunalne inspekcije i Komunalne milicije u saradnji sa Republičkom sanitarnom inspekcijom Ministarstva zdravlja i Policijskom upravom Kruševac MUP-a Republike Srbije.

4. Na snazi ostaju svi ostali normativni propisi koje je donela Vlada Republike Srbije: Uredba Vlade Republike Srbije; Naredba o zabrani okupljanja; Odluka o proglašenju bolesti.

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E