Restoran Bagdala - uživanje na krovu Kruševca
Ponedeljak, 08. Jul 2024.

Bagdala je legendarno brdo poviše čaršije, a njegovo ime, prevedeno sa turskog, dovoljno govori o samoj poziciji na kojoj se nalazi – „Božanski pogled“.

Na sred tog najlepšeg dela Kruševca, u šumovitoj oazi iznad grada, „ugnezdio“ se, pre više od četiri decenije, ponos rasinskog ugostiteljstva – Restoran Bagdala. Od 2016. godine sveže „umiven“, danas objekat raspolaže - zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 400 posetilaca.

Uz profesionalnu i diskretnu uslugu kao i vrhunsku kuhinju, koja se, pre svega, bazira na mediteranskoj i tradicionalnoj domaćoj hrani, uz najbolja vina, restoran nudi prvoklasan prostor za održavanje: konferencija, team building-a, poslovnih ručkova i večera, proslava firmi, biznis treninga, rekreativnih aktivnosti zaposlenih, ekskurzija, seminara.

Poznati i po vrhunskoj realizaciji svih vrsta privatnih proslava - svadbi, krštenja, novogodišnjih zabava, matura, rođendana.

Na našem sajtu pogledajte kompletan Meni kao i reprezentativnu Vinsku kartu restorana.

Telefon koji će vam rešiti sve dileme je +381 37 201 500

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E