U slavu "božanske tečnosti" na "božanskom pogledu"
Ponedeljak, 04. Jul 2022.

Uz vatromet u finalu, poduprt inspirativnim muziciranjem čuvene profesorske ekipe Maestro Akustik proslavismo još jedno, šest po redu, izdanje već nadaleko čuvenog bagdalskog festivala "Vino & sir".

Subota je, kao što ume vazda da bude u ovo doba godine, svojom vrelinom "zapalila" sve gradske ulice i okolinu te je, kao savršena prilika za spas, Bagdala sa svojim tradicionalnim festivalom i ove godine postavila nove standarde - oborila rekord po broju posetilaca. Uz zavidan broj domaćih i regionalnih izlagača, čiji broj svake godine takođe raste, jer "dobar glas daleko se čuje", veliku godišnju feštu "na krovu Kruševca" mogli su da pokvare jedino niski oblaci, koji su u jednom trenutku gotovo pa zaklonili pogled ka Jastrepcu - ali ih je, na našu sreću, put odveo dalje na jug.

Bagdala (Božanski pogled) je i ovog puta bila mesto ljubavi, veselja i druženja, šestu godinu zaredom, okupana suncem i vinom, ostajući u nezaboravnoj uspomeni svima onima koji su je prvi put posetili. Nakon onoga što su videli, čuli i okusili ne sumnjamo da ćemo ih ponovo dočekani.

I ove godine organizatori čitavog događaja bili su Restoran Bagdala i "Podrum". U nastavku pogledajte našu foto galeriju!

 

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E