Vikendom radimo do 20:00
Petak, 25. Decembar 2020.

Na sednici Kriznog štaba održanoj u petak, 25. decembra odlučeno je da za ovaj vikenda sve može da radi do 20 sati.

Novo radno vreme važiće za sve: trgovinske objekte, kafiće, restorne, tržne centre, uslužne delatnosti... Podsetimo, prethodnih vikenda sve ovo je bilo zatvoreno.

Doneta je odluka da se striktno poštuju sve epidemiološke mere, što će biti strogo kontrolisano. To se odnosi na sve donete mere kao što je poštovanje distance, nošenje maske, broj ljudi za stolom ukafićima.

Takođe, u ugostitetljskim objektima nije dozvoljeno puštanje muzike.

Na sednici se raspravljalo i o novim merama za Novu godinu, ali konačna odluča biće doneta u ponedeljak, kada je zakazana nova sednica Kriznog štaba.

Podsećamo - na sednici u ponedeljak odlučeno je da radno vreme svih ugostiteljskih objekata, tržnih centara, prodavnica, kao i uslužnih delatnosti, bude produženo do 20 časova. Pre toga, njihovo radno vreme bilo je do 17 sati, a vikendom su bili zatvoreni.

 

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E