Autor fotografije: 
Miljan Miletić
Kruševljanin Nebojša Boogie gitarom opleo "Aj, mene majka jednu ima"
Ivan St. Rizinger
Četvrtak, 28. Januar 2021.

Mladi gitarski virtuoz, kruševački nastavnik Nebojša Petković Boogie objavio je, u produkciji studija "Košnica", treći video-singl "Aj, mene majka jednu ima" kojim najavljuje i skori diskografski debi, album sačinjen od instrumentalnih hard-rock obrada ex YU tradicionala.

O svom dosadašnjem radu Nebojša kaže:

- U muzici koju stvaram spajam moderno i tradicionalno. To je dodir emocija koje pronalazim u  sevdalinkama, romansama i starogradskim pesmama i energije koju mi daje hard rock/ heavy metal muzika. Na prvu pomisao to je spoj nespojivog, ali, motivi kao što su čežnja, tuga, neostvareni snovi, sukobi, weltschmerts i, naravno, ljubav, su zajednički za oba pravca.

 

 

Lepa glumica iz spota je Jelena Vukićević, a uz Nebojšu svoje sviračko umeće na ovom delu pokazali su Miša Tričković Tričko (bas gitara) i Saša Đurđević Pec (bubnjevi). 
Audio i video snimanje, produkcija, montaža, mix i mastering delo su Zorana Vasića i Miljana Miletića (Košnica studio).

- Sledeći korak je snimanje i izdavanje albuma koji će se naći na gramofonskoj ploči, a radni naziv je "Muzika nevinosti i iskustva", apsolvira kratko Nebojša Boogie.

Dodaj komentar

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E