Tjubing staza na Bagdali radi punom parom
Nedelja, 05. Septembar 2021.

Od Vidovdana je i zvanično, na veliku radost mališana, puštena u rad nova tjubing staza na Bagdali, na samo desetak metara od restoranske terase, sa pogledom na panoramu Kruševca.

Već nakon samo nešto više od dva meseca od otvaranja sa velikim zadovoljstvom može se ustvrditi da je postavljanje tjubinga na Bagdali pun pogodak i da svakodnevno pobuđuje veliko interesovanje najmlađih sugrađana, kao i njihovih vršnjaka koji posećuju Kruševac.

Tjubing je originalni koncept sankanja koji zahvaljujući specijalnoj plastičnoj, klizavoj podlozi funkcioniše u bilo kom periodu godine, u bilo kojim vremenskim uslovima. To je zabava za decu i odrasle, a znači sankanje po pomenutoj podlozi u velikim gumama. 

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je za realizaciju projekta obezbedilo 10 miliona dinara, a donatori 3,49 miliona dinara. 

Napominju da je reč o inovativnom sistemu za letnje sankanje u gumi koji ima visoke sigurnosne standarde, a funkcioniše bez vode i struje, što znači da su troškovi održavanja minimalni. Gume su, kako dodaju, različitih dimenzija i dizajna, a postoji i efikasan sistem kočenja. 

 

O Nama

Restoran se nalazi iznad grada na istoimenom brdu usred listopadne šume. Raspolaže zatvorenom salom sa 150 mesta i baštama koje mogu da prime i ugoste više od 300 posetilaca.

Enterijer restorana ima odvojen biznis deo i zbog toga je idealan za organizovanje seminara, prezentacija, poslovnih sastanaka.

Kontakt

Adresa

  • Restoran Bagdala
    Prvomajska bb
    Kruševac, Srbija

  • 43°34'32.0"N 21°19'08.4"E